E-stage

Muzica este arta combinării notelor într-o succesiune și simultan într-o formă plăcută estetic, organizarea ritmică a acestor note și integrarea lor într-o lucrare completă și reprezintă una din principalele ramuri ale culturii și artei.

 Înţelegem cât de importantă este cultura în formarea personalităţii tinerilor de aceea ne dorim ca prin acest Cerc să asigurăm condiţii pentru desfăşurarea activităţilor specifice Casei de Cultură a Studenților.

Acest cerc este menit să ofere studenţilor posibilitatea de a deveni creatori de artă şi cultură , realizatori de producţii artistice care să fie apreciate, în primul rând de colegii lor iubitori şi consumatori ai actului artistic, precum facilitarea procesului de publicare a actului în sine. 

Obiectivul principal al acestui cerc este formarea de specialiști în tehnici de înregistrare și prelucrare a sunetului,  activități de editare muzicală și înregistrare audio, producție cinematografică și video pentru platforme online, activități de creație și interpretare artistică pentru spectacole. 

Prin  resursele și mecanismele  puse la dispoziția studenților în cadrul cercului, dorim să sprijinim creativitatea și performanța studenților și tinerilor, creșterea calității învățării, atingerea unor standarde  mai înalte și nu în ultimul rând dezvoltarea competențelor socio- emoționale. 

Un alt obiectiv este să asigurăm modalități de evaluare a proiectelor şi producţiilor artistice realizate prin prezentarea acestora în spectacole, festivaluri, turnee artistice naţionale şi internaţionale. 

Scopul nostru este de a oferi un impuls studenților și tinerilor, prin identificarea unor metode de lucru adecvate, pentru ca ei să-şi însuşească temeinic datele şi cunoştinţele necesare iniţierii și elaborării unor proiecte, acțiuni, spectacole etc.

 Din 1957 formăm oameni. În 2021 continuăm tradiția.