Reflex – dans modern

Încă de la debut, Ansamblul de dans modern Reflex cucereşte juriul la “Festivalul Studenţesc de Dans” din Bucureşti (1971), câstigând locul I.

Cu alţi membri, cu acelaşi nume, Reflexul a avut o prezenţă constantă la manifestările studenţeşti cu caracter naţional şi internaţional, fiind premiat la toate aceste concursuri. 

Ansamblul a fost îndrumat constant, din momentul constituirii şi până în prezent de maestrul de balet Marcel Nicolae Botscheller, al cărui nume a devenit sinonim cu cel al formaţiei.

Palmares:

  • 6 TROFEE ŞI PREMII SPECIALE
  • 180 LOCURI I – MEDALII DE AUR
  • 23 LOCURI II – MEDALII DE ARGINT
  • 8 LOCURI III – MEDALII DE BRONZ

De asemenea, ansamblul a participat la diverse turnee artistice şi festivaluri internaţionale în Serbia, Bulgaria, Franţa Grecia, Ungaria, Spania şi Italia.

De fiecare dată ansamblul s-a impus prin pregătirea tehnică a interpreţilor, prin ţinuta artistică a acestora şi prin varietatea repertoriilor abordate.

Populari, energici, hotărâţi, reflex-istii trezesc entuziasmul spectatorilor până în punctul în care – aşa cum mărturiseşte îndrumătorul lor, maestrul Marcel Nicolae Botscheller – “îţi vine să urci pe scenă şi să li te alături.”,  – spune presa de specialitate.